Som en pannkaka


Som en pannkaka

Som en pannkaka

Hade en föreläsning tillsamman med ABF i lördags. Lämnade lokalen fylld av energi och med en stark tro på mig själv. Jag kände mig påfylld, stark, tänkte att det är ju det här jag ska göra.

Energisk, påfylld och med ett fånigt leende på läpparna. Knappt två timmar senare är kicken som bortblåst och det som varit känns som en dröm. Overkligt, ej nåbart, och kroppen känns allt annat än påfylld, snarare uttömd.

Så snabba vändningar att man knappt kan hänga med i dem själv. Livet. Upp och ner. Som en pannkaka. Om en vecka väntar nästa föreläsning + min bokrelease.  Jag är förberedd på ”pannkakskänslan”, att bli lite halvbränd och kanske trasas sönder. Tar semester hela dagen efter. Ska hoppa ur järnet och bara lägga mig platt på tallriken.

Livet. Upp & ner. Som en pannkaka.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.