Stressig vecka, lugn helg? 2 kommentarer


höst, återhämtning, stressad vecka Vilken fullspäckad vecka. Känns som att nu är första stunden jag sitter ner och kan andas ut. Veckan har inneburit utbildningar, föreläsningar, långa tågresor och intro på ”nygammalt” jobb så jag hoppas verkligen att helgen går i ett långsamt tempo så att jag hinner återhämta mig helt. Önskar mig en god sömn, solsken, glada barn och långa promenader med hundarna.

Önskar er en trevlig helg!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Stressig vecka, lugn helg?

  • Erik

    Hej ! Ja, hoppas verkligen att du har lite kraft kvar för dig själv också. Har haft en vecka som varit en riktig berg-och dalbana. Ett varmt tack till min vän och kollega som har stöttat och lyssnat på mig när det har varit extra jobbigt! För andra oförstående i min närhet har jag sagt följande: ” Jag har ingen skyldighet att för dig förklara hur jag fungerar, det valet är mitt. Men, du har ändå skyldigheten att bemöta mig med respekt oavsett vad du tror att du vet om mig”. En ganska självklar mänsklig rättighet kan man tycka eller hur? .
    Önskar dig också en riktigt skön hellg och ha det gott!