Stugrenovering, båtliv, skakiga ben och trasiga ögon.


Dagarna just nu är magiska och jag bor verkligen i ett paradis. Är så sjukt jävla tacksam. Barnen åker båt, badar fiskar och allt det där hemifrån. Det blir inget projekt längre när följande saker ska göras utan det är bara att promenera till stranden, ställa sig på vår egen brygga och ta båten ifrån tomten. Magiskt! ❤︎

 

Jag har två extra lediga dagar denna vecka och börjar jobba först på Onsdag igen. Här hemma är det mycket som händer. Ett fönster är äntligen bytt i terapihuset och ett konsultavtal är påskrivet. Livet känns läskigt spännande just nu på flera plan. Terapistugan kommer bli magisk när den är klar, här kan man nästan sitta och självläka till utsikten. Jag har svårt att räkna ut hur mycket uppdrag jag kan ta in och vad jag ska skriva på, kommer jag vara arbetslös eller överbelastad till hösten, svårt att veta.

En insikt är att terapiklienter inte kan vara min första prio, många gånger avbokar de med kort varsel vilket innebär att en hel dagslön kan försvinna. Jag har under alla år varit snäll och låtit folk boka av och boka om, mede det fungerar så klart inte längre när jag ska leva på verksamheten. Helt plötsligt kan man stå med en dag tom, som i kalendern var full. Inte ekonomiskt hållbart.

Alltså denna älskade kille, han ÄLSKAR att åka båt och vill mest sitta i den hela tiden. På tisdag  väntar återigen ett besök hos veterinären, han har varit där en gång i veckan det senaste då han har skador på båda sina ögon och kanske kommer bli mer eller mindre blind i framtiden. Fullproppad med olika ögondroppar och mediciner och får gå runt med tratt hela dagarna. Det värker i mitt hjärta och jag hoppas verkligen att han blir bättre snart ❤︎

Själv räknar jag ner, sex veckor kvar till semester och sen kör livet som företagare igång. Jag försöker ha tillit och spela självsäker men när någon viskade i mitt öra om en fjärde coronavåg tänkte jag tyst för mig själv att en anställning kanske är det bästa trots allt. Sekunderna där efter påminner jag mig själv om att jag har levt på skakiga ben förr, gått emot rädslor och lyckats med det mesta jag tagit mig för. Så varför skulle framtiden vara annorlunda?

Stugrenovering, båtliv, skakiga ben och trasiga ögon. Ja det är vad mitt liv kretsar kring just nu.

Glad måndag på er!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.