Ta hand om ditt eget hjärta!


heart-583895_640

 

Idag är det alla hjärtans dag. Hemma hos mig firas det inte på något speciellt sätt. Jag har köpt en ask med hjärtan och skrivit kärleksbrev till min barn, mer än så blir det inte hemma hos oss. Jag tror aldrig att dagen har varit speciellt för mig, det är i för sig ingen dag då jag till och med kan glömma av min egen födelsedag. Skulle ingen påminna mig om när jag, barnen eller min man fyller så skulle jag förmodligen missa det. En gång när jag trodde att jag var duktig och mindes en födelsedag så ringde jag och grattade min mamma, det visade sig att jag ringde en månad för tidigt. Där fick man för det liksom.

Ja nu kom jag helt bort från ämnet. Det jag skulle säga var att många som är ensamma denna dag mår dåligt för att de inte har någon. Men jag önskar att man kunde tänka mer på sig själv. Det är ALLA hjärtans dag. Det innebär även ditt eget. Så vad kan du göra för dig själv för att förgylla denna dag?

Släpp alla tankar på att du skulle vilja bli uppvaktad, uppvakta dig själv istället. Det är du värd!

Önskar er alla en bra dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.