Till mina trognaste följare! 2 kommentarer


I år fyller mitt företag fyra år. Även om jag känner att jag står still så har det hänt mycket under de här fyra åren. Till exempel har det producerats nästan 900 inlägg på denna hemsida i skrivande stund, och nästan lika många kommentarer. Är inte det grymt så säg!

Jag tänkte att detta var tvunget att firas på något sätt och vill därför ge bort en present till dig som trogen läsare. Jag önskar givetvis att jag kunde skänka er alla något för att visa min uppskattning. Men just nu är det endast två gåvor som kommer tävlas ut.

Eftersom jag är en jäkel på att impuls shoppa handlade jag två saker till mig själv som aldrig kommit till användning och som jag därför bestämt mig för att ge vidare till någon av er. Det första gåvan är ett armband med texten ”God grant me the serenity to accep the things I can not change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference”. Det är en text som betyder mycket för mig och som jag tror är hjälpande om man som jag lider av mycket ångest. Svenskt översatt kan man säga att det innebär ”Gud ge mig sinnesro att acceptera de saker jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd till att inse skillnaden”.

Den andra gåvan är en klocka med texten ”whatever I´m late anyway”
Nu tänker jag ge bort dessa till två av mina följare. Jag vill att du mailar mig eller lämnar en kommentar för att vara med i tävlingen. Det jag vill att du svarar på är hur länge du har följt mig och varför. En av gåvorna kommer att garanterat gå till den som följt mig längst, men den andra till någon med en fin/bra kommentar. Meddela i din kommentar vilken av gåvorna du är intresserad av. Då jag vet att jag har flera oregelbundna läsare kommer tävlingen att pågå månaden ut för att så många som möjligt av er kan delta.

Följande gäller:

  • Lämna en kommentar eller skicka ett mail med svar på hur länge du följt mig och varför.
  • Nämn vilken av gåvorna du är intresserad av.
  • Tävlingen pågår Januari ut.
  • Den som följt mig längst kommer per automatik få en produkt, den andra vinnaren kommer jag att välja ut genom din lämnade kommentar om varför du följer mig. Detta för att även nya läsare skall kunna delta i tävlingen.

Hoppas att ni gillar någon ev dem. Ser fram emot era kommentarer/meddelanden [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Till mina trognaste följare!

  • Lena Larsson

    Hej fina Jessica! Jag skulle tippa på att jag har följt dig i cirka tre år, kanske fyra. Dels för din blogg, men också dina grymma böcker som jag har två av. Men främst av allt för att du är du, och jag är glad över att få ha träffat dig, men också fått erfara dina föreläsningar och filmer. Armbandet skulle jag vilja ge till min fantastiska mamma som alltid ger allt till sina nära och kära, men också lägger ner hela sitt hjärta och själ i attention ❤