Tillbaka till verkligheten


Ja då var det tillbaka till verkligheten igen efter 3 veckors ledighet. Konstigt att man aldrig känner sig redo. Hade definitivt behövt stanna hemma ett tag till. Semestern har bjudit på både soliga dagar och en himla massa snö. Vi har också välkomnat ytterligare en ny familjemedlem, Nala, och det är så fint hur gammelkatten plötsligt får energi i kroppen och självmant bjuder in till lek. Hur de försiktigt lär känna varandra och tar plats. En njutning att få vara med om.


Vet inte om jag ska säga att jag har vilat men i min mening har jag väl gjort det. Har nästan renoverat klart hela lillstugan så mitt företag har redan flyttat in där. Nu är det bara trägolv, ny dörr och större fönster som ska in, som jag längtar. Kommer bli en perfekt plats att meditera och yoga med utsikt mot vattnet. Det kommer att bli magi.

Mest av allt har jag väl försökt att samla energi, hitta tillbaka till mig själv. Början av ledigheten bestod mest av tårar. Kanske av flera anledningar, vem vet. Men nu börjar jag känna hopp och styrka igen. Vi har en vår och en sommar och se fram emot, och att jag inte längre har några andra måsten vid sidan av mitt arbete så som studier kommer jag nog känna av inom kort och kunna njuta av. Att återigen kunna låta energin flöda, att hitta på vad jag vill i mitt företag, som jag har saknat det.

Vi behöver nog påminna oss om det allihopa, om det fina vi har framför oss, och trots allt det negativa, försöka uppskatta det fina vi har, just nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.