Vad tråkig du är! 2 kommentarer


Jag har många intressen, bara inte samma som dig!

Jag har många intressen, bara inte samma som dig!

Vad tråkig du är! En kommentar jag ofta får till mig.

Jag tycker inte om sena utekvällar eller blöta nätter. Jag ogillar höga ljud och massor av människor omkring mig. Du finner mig aldrig på en konsert, gärna inte heller på bio eller ett omtyckt café. Nej, jag är sällan där det händer, och jag missar förmodligen mycket av det som är kul. Ändå skulle jag vilka påstå att det inte finns något tråkigt med mig.

Jag har fler intressen än du kan räkna. Jag älskar att lära och gillar att läsa. Jag tycker om att skriva och strävar alltid efter att utvecklas. Jag älskar djur och natur och säger sällan nej till en stund ensam med en vän (eh, nej det där kanske inte är riktigt helt sant, men ändå).

Jag har en fantasi utöver det vanliga och hittar kreativa lösningar på vardagens alla problem. Jag har lätt för att få människor att skratta, och jag uppskattar att vara ensam lika mycket som med någon jag tycker väldigt mycket om (kanske inte heller riktigt sant, men nästan).

Jag älskar att prata (?!) och kan lyssna i timmar (om det du säger intresserar mig).

Jag är väl medveten om att jag inte är som dig. Men jag skulle ändå vilja hävda att det inte finns något tråkigt med mig!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Vad tråkig du är!