Var är ditt hjärta?


Var är ditt hjärta?

Vad får ditt hjärta att gå sönder?

Åh alldeles för mycket. Jag är en känslig själ och det bildas lätt sprickor i mitt hjärta. Men det som skulle få det att gå sönder helt är väl om det skulle hända något med min familj. Då skulle det falla i tusen bitar.

Vad får ditt hjärta att slå extra fort?

Stress och nervositet. Jag är ganska duktig på att klara stressade och pressade situationer, men stressen som ligger i ovetskap, när jag inte känner mig trygg eller väntar på ett beslut av något slag. Sånna situationer klarar jag mindre bra.

Vad bor i ditt hjärta?

Hela världen känns det som. Jordens alla barn och alla djur på vår planet. Jag har en sådan stark empatisk förmåga att jag har lätt att gå sönder själv. Ibland kanske jag skulle kunna uppfattas som kall. För att jag ofta avskärmar mig och väljer att inte komma personer nära. Men det är bara för att jag inte får plats för alla känslor inuti. Många gånger väljer jag ensamhet framför nya relationer. För när jag väl släpper in någon i mitt hjärta så kommer den inte att komma ut, och det är lättare att bära på tomhet än en storm av känslor.

Var är ditt hjärta?

Förutom i min kropp så ligger den i djur och natur. Ibland tar det emot att åka ut och hälsa på någon som bor på landet för jag har på riktigt svårt att ta mig där i från. Jag hör hemma med naturen och kan bli gråtfärdig av bara tanken att jag måste tillbaka till civilisationen. En av mina äldsta och största drömmar är en liten stuga på landet. Jag, naturen och tystnaden [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Vad gör du för att ta hand om ditt hjärta?

Skriver, promenerar och försöker få så mycket egentid som möjligt tillsammans med mina tankar.

Glad alla hjärtansdag!

 [wp-svg-icons icon=”quill” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.