Vecka 44


Hur känns veckan?

Spännande. Har sovit dåligt hela förra veckan och gissar att denna inte blir bättre för nu börjar det närma sig rejält. Men det känns kul. Ser fram emot veckan med glädje.

Vad ser du fram emot i veckan?

Flytt så klart! På torsdag får vi nycklarna till huset. Det är det enda jag längtar efter just nu. Jag ser fram emot att packa upp, tapetsera, hjälpa barnen att inreda deras rum och få fixa och dona för att vi ska känna oss hemma. Vi kommer också säkert behöva och titta på kök och köpa/byta ut några möbler vilket jag också ser fram emot. Jag jobbar bara måndag, tisdag denna veckan och ser givetvis också fram emot en och en halv veckas semester!

Vad ser du mindre fram emot?

Jobba kväll på måndag. Arbetslusten är minimal just nu och jag har svårt att tänka på annat än tapeter, inredning och kök.

Vad har du för “to do:s” i veckan?

Förutom mina vanliga arbetsuppgifter på jobbet ska jag:
  • Åka till veterinären för att kastrera kaninen
  • Gå till sjukgymnasten
  • Ha en terapisession
  • Ett sista möte hos mäklaren
  • Flytta

Vad kommer du läsa/ lyssna/ titta på?

Jag ska läsa ut Mindfullness i hjärnan innan flyttbilen går är min förhoppning. När vi väl fått nycklarna till huset blir nog läsningen minimal gissar jag.

Vad händer i helgen?

Min gissning är att vi tapetserar. Kanske har vi beställt ett nytt kök? Eller så är vi och köper lite nya möbler och ny inredning till huset ❤︎

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.