Hej Fredag!


I helgen blir det till att packa ner de sista delarna av vårt hem. Ska bli skönt. Har varit plågsamt att leva bland flyttlådor och jag längtar så in i bomben till Torsdag kväll när själva flytten är över och hela familjen befinner i nya huset och tillsammans gör det till vårt nya hem. Vilken känsla!

Jag försöker lägga upp en plan för hur jag ska föreviga omvandlingen av huset. De två husen vi levt i hittills har vi helt glömt att ta före- och efterbilder på och det kan man ju sakna så här i efterhand. Att få se själva omvandlingen. Jag vill verkligen bli bättre på det denna gången och kanske ska jag börja med att fota det första jag gör när jag kommer dit?

Jag tänker att bloggen kanske får bli platsen där bilderna får bo. Det är ju det enda stället jag återvänder till, och där allt samlas och finns kvar. Att skriva ut bilder och skapa ett fotoalbum känns som en uppgift ingen kommer att ta tag i.

Så kanske kommer det en ny kategori på bloggen där man kan följa förvandlingen med hus och hem. Vad tror ni om det?

Hösten är verkligen här nu och luften är krispig. Jag kommer med flytt också närmare min semester och det känns fantastiskt skönt bara tanken på att få vara ledig. Jag ser fram emot att lära känna min egen skog. Att gå långpromenader och om vädret tillåter kanske ta en kaffe på min veranda. Att-göra-listan är evighetslång och jag bara längtar efter att få sätta tänderna i den.

Snart är det också dags att säga hejdå till huset, att starta ett nytt kapitel och tacka åren som har gått. Jag tror att min sköra insida kommer värka i några veckor till innan jag stabiliserar mig och kan ta mark igen. Fast innan jag ens landar i det där huset ska vi ju ta helg och det var ju det det här inlägget egentligen skulle handla om, men istället svamlar jag mig bort i drömmarnas land, igen.

Okej, nu tar vi fredag. Ha en fin helg hörni!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.