Veckoplan | 27


Avklarat förra veckan:

Jag tog det som planerat lugnt förra veckan men har gjort de uppgifter jag fått av mentor och coach. Man kan säga att det var en vilovecka, åtminstone kändes det så.  Vet inte om det är en slump (men jag tror inte det), jag blir alltid som tröttast och deppigast när jag har som minst att göra, eller när jag inte håller riktigt fokus. Så denna vecka får vi köra upp tempot igen. Jag har i uppgift fått av min mentor att undersöka min idealkund och i veckan gjorde jag en enkät på ämnet där jag samlar in svar för att kunna arbeta med rätt målgrupp i framtiden. Små små steg framåt hela tiden. Vill du besvara enkäten (vilket jag blir väldigt glad och tacksam om du gör:) gör du det här.

Veckans mål:

Jag har fått en bok i läsläxa av min mentor så den ska jag påbörja, vi ska ha nytt möte med nu på Onsdag och då kommer med all säkerhet också få nya arbetsuppgifter att göra i veckan. Annars ska jag ska arbeta vidare med webbkursen denna vecka. Jag planerar att skriva ner de olika lektionerna på post-it lappar för att kunna sortera under vilka kategorier de ska vara i och sedan fortsätta med att fylla den med innehåll. Jag väntar fortfarande på svar på min projektidé och hoppas kunna komma ett steg längre fram i den processen denna vecka.

Veckans fokus:

  • Läsa boken
  • Arbeta med webbkursen
  • Bokföring

Veckans fundering:

Mitt webbhotell strular, kanske är det dags att byta nu. Suck! Man är lite rädd för ett byte då sidan förmodligen kommer att bli nedstängd under ett tag. Är rädd att länkar, filer och text försvinner, men det kanske det kan vara värt…??

Veckans svårighet:

Tålamod! När jag har en idé vill jag börja med den nu. Men jag ser det som en övning…andas djupt.

Om tid finns:

Ska jag sätta mig tillsammans med dottern och fortsätta på vår gemensamma bok.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.