Veckoplan | 38


Veckoplan | 38

Veckoplan | 38

Avklarat förra veckan:

Jag följde min plan förra veckan och fick rensat en hel del, men eftersom det bara kommer nya papper i högen så känns det som ”never ending story”. Men jag kunde stryka allt på förra veckans lista, skönt.

Veckans mål:

Jag hade ett samtal med min mentor förra veckan igen. Vi har haft ett uppbehåll under sommaren eftersom jag missade och ringa henne när jag tappade bort mina rutiner. Så jag berättade stolt att jag hade skapat tre helt nya produkter under vårt uppbehåll medan hon inte alls klappade mig på ryggen utan tvärtom sade till mig att gå tillbaka och göra klart mina idealkundsintervjuer som jag hade släppt helt. Suck. Avskyr att göra klart saker som inte känns kul, men är glad för att det finns människor som kan dra mig tillbaka. Är fullt medveten om att det är ett viktigt jobb och att jag som vanligt springer alldeles för fort fram. Så mitt jobb kommande två veckor-fram tills nästa mentor samtal är att hitta fler personer att intervjua samt sammanställa vad jag kommit fram till….sen kan det roliga jobbet börja!

Veckans fokus:

  • Hitta fler personer för idealkundsintervju
  • Förhoppningsvis hinna intervjua någon
  • Sammanställa resultat för intervjuerna

Veckans fundering:

Jag vill hitta en perfekt liten mysig lokal i min närhet för att skapa regelbundna workshops. Hade nog varit ett bra sätt att testa mig fram och få utlopp för min kreativitet. Men vart hittar jag en sådan och vart ska jag leta. Att hitta ett gratis rum kanske inte är en svårighet, men jag vill att de ska kännas mysigt. Att det ska finnas plats både för att skriva, fika och prata. Det ska liksom kännas rätt ända in i magen om ni förstår vad jag menar <3

Veckans svårighet:

Ser inga direkta svårigheter denna vecka, skulle vara att hitta personer att intervjua. Folk är rädda om sin tid vilket jag verkligen har förståelse för, sen är det även svårt att få in tiden i min kalender för flera intervjuer. Ja, en utmaning, minst sagt.

Om tid finns:

Ska jag testa ett nytt projekt jag har i tanken tillsammans med min dotter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.