Vernissage, intervjuer och duktig 9-åring.


Fotograf Staffan Stridsberg

Fotograf Staffan Stridsberg.

Tack till alla som kom och besökte vårt vernissage igår! Jag har ingen aning om hur många människor det var som dök upp mer än att jag hade fullt upp hela tiden. Även om jag hade önskat att tillställningen hade varit större känner jag mig nöjd med det som blev. Det efterfrågades kreativa grupper och fler kreativa tillställningar för både vuxna och barn så vi får väl se vad jag hittar på nästa gång.

Jag blev grymt imponerad av min nioåring som agerade värd och stod med chips och dricka till alla besökare och hade hand om målarbordet till barnen. Ibland hade hon mer folk hos sig än vad vi hade inne i lokalen och hon skötte det galant. Jag trodde att hon skulle bli uttråkad men det kom inte ett endast gnäll från hennes håll.

Själv var hon jätte nöjd över att ha gjort sin första ”arbetsdag” och undrade genast vad jag skulle hitta på härnäst som hon kunde få vara med på. Men då jag har flera föreläsningar och fem intervjuer att transkribera under Oktober har jag inga nya projekt på gång (just nu).

Men min plan att ha en färdig uppsats till årsskiftet ser inte så ljus ut just nu, så vem vet. Något annat kanske dyker upp. Håll ögonen öppna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.