Vilken vecka


Vilken vecka. Den har gått av bara farten trots att man inte gjort någonting. Hela familjen har bott i soffan och knappt gått utanför dörren vilket till en vis del kan kännas mysigt men nu tror jag vi alla håller på att förgås av rastlöshet. Jag har varvat min tillvaro mellan att skriva, läsa, skriva, läsa och då och då rest mig upp för att ta ut hunden. Och vet ni vad, jag har sovit, hela veckan har jag vaknat runt åtta tiden vilket jag inte kan minnas hänt någon enda gång i mitt liv tidigare. Idag var barnen uppe innan mig.

Det innebär att mina ensamma morgonstunder är som bortblåsta. Kanske därför det inte blir några blogginlägg. Men jag är glad över varje timmas sömn. Jag har varit så otroligt trött denna vinter så jag tar varje timme extra jag kan få.

Anledningen till vårat soffliv är magsjuka. 2 av 4 har drabbats så vi vet inte om vi skall bli drabbade eller om faran är över. I vilket fall blir det ju ingen socialisering varken för vuxna eller barn förrän vi vet att sjukdomen är bort. Så nyår fortsätter nog som resten av veckan, tillsamman i soffan [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]

Hoppas vi får starta året friska och starka! Att ungarna får några friska dagar av sitt lov.Själv for jag ut ur huset i går i rasande fart och tog en promenad men hunden. Även om jag älskar att både läsa och skriva så behöver jag röra mig, göra annat. Så helt plötsligt fick jag nog, for ut och tog en promenad i snön. Gud så skönt!
Det blir ingen fest eller glamourmiddag här ikväll inte. Vi får se vad magarna tål. Vilken vecka. Den har verkligen gått av bara farten trots att man inte gjort någonting [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.