Tack för i år!


Tack för i år!

Tack för i år!

Jag är så stolt och glad över året som varit. Det har varit ett återhämtningsår arbetsmässigt. Jag har inte jobbat så aktivt eller krävt så mycket av mig själv. All prio låg på uppsatsen och den klarades med bravur.

2017 har också varit ett rekord år för bloggen.  160 000 visningar och 119 000 besökare. Känns så sjukt att så många människor har tagit del av mina ord. Nästan 300 inlägg har jag fått till vid årets slut. Jag vill därför passa på att tacka er. Både nya och gamla följare. För att ni fortfarande är här, läser, stöttar och kommenterar. Varenda en av er räknas och gör mig jätte glad!

Jag har ingen aning om vad 2018 kommer att bjuda på men jag hoppas att en förändring väntar. Det är i vilket fall min plan och jag hoppas att ni kommer fortsätta att vara med på min resa [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”] Så tack för att ni följt mig, finns egentligen inga ord då tack inte räcker till men vill att ni ska veta hur mycket jag uppskattar det. Vill också önska er ett gott nytt år, hoppas ni alla får en fantastiskt kväll!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.