Vill du skriva boken om dig själv?


Vill du skriva boken om dig själv?

Vill du skriva boken om dig själv?

Har du någonsin haft drömmen att skriva en bok om ditt liv? Är svaret ja ska du omedelbart gå in här och boka din plats till min online kurs i att skriva sina memoarer. Det spelar ingen roll vart du är i din process, om boken bara finns i tanken eller om den stort sett är klar, mitt mål är att du ska få med dig verktyg för att slutföra din process. Vi kommer att gå igenom:

  • Varför du vill skriva din bok.
  • Hur man börjar.
  • Hur man fortsätter när man saknar motivation.
  • Rädslor som uppstår vid skrivandet.
  • Hur man letar fram minnen.
  • Bokutgivning.
  • Samt en massa tips och skrivövningar!

Kursen sker online i en sluten facebook grupp där jag förutom att lägga upp olika tips och övningar kommer att live-sända en gång i veckan under månaden. Där kommer vi att ta upp olika ämnen och jag kommer att besvara alla dina frågor.

Allt material kommer att ligga kvar i gruppen hela månaden och du kan därför se både film och text i efterhand, du behöver därför varken känna krav eller passa tider.

Under februari månad ger jag dig 300 kr rabatt på kursen. Priset är därför endast 299:-

Boka din plats nu!  

Yes, jag vill berätta min historia!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.