Vill du skriva självbiografiskt?


”Jag vet inte vart jag ska börja!”,  ”Jag vet inte vad jag ska skriva om!” ”Jag är rädd för att göra människor ledsna eller arga om jag skriver.” ”Jag är rädd för att inte skriva bra, vem kommer egentligen att vilja läsa?” ”Är min historia tillräckligt unik/viktig?” ”Jag har kommit i gång men har svårt att slutföra projektet.”

Känner du igen några av funderingarna?

Kanske har du något du vill berätta, kanske vill du skriva ner hela ditt liv eller varför inte en dag ur det? Oavsett vart du är i din skrivprocess, om du har påbörjat den eller om den bara finns i dina tankar så lovar jag att kursen ”skriv dina memoarer” som startar i gång i slutet på veckan kommer att ta dig framåt.

Under fyra veckor stöttar och inspirerar jag dig i ditt skrivande. Du kommer få fyra filmade live-sändningar där vi går igenom olika frågor och ett flertal skriftliga tips och övningar. Kursen kommer att hållas online och du deltar efter egen förmåga när det passar dig. Övningar och videos kommer att ligga kvar månaden ut.

Vi kommer att gå igenom:

  • syftet med ditt skrivprojekt
  • anledningar till att skriva
  • hur börjar man
  • rädslor (både dina och andras)
  • utgivning
  • skrivblockeringar
  • övningar för att hitta minnen
  • och mycket mycket mer….

Nya live-sändningar & skrivövningar varje vecka hela april ut!

Du hittar kursen här!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.