Visa ditt stöd


Visa ditt stöd

Visa ditt stöd

Jag fick ett mail från en mamma som ville köpa armband från min webshop. Tyvärr fanns bara ett fåtal kvar och inte dem hon sökte men jag vill ändå dela med mig av hennes tanke till er då jag tyckte den var så fin. Hon hade två döttrar. En med ADHD och en med självskadebeteende och ville köpa två av varje armband så att de kunde bära varandras svårighet. Blev så varm i hjärtat av hennes tanke.

Jag har bara armband för ätstörning och självskadebeteende kvar i lager. Men känner du någon med problematiken så rekommenderar jag dig att köpa en till dig och en till din vän. Har svårt att tänka mig en finare sätt att visa sitt stöd på [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.