Wear your label 2 kommentarer


wear your label

wear your label

wear your label

wear your label

wear your label

Dessa kläder har verkligen blivit favoriter i garderoben. Inte bara att de är otroligt sköna. Men också vad de står för, att kläderna både är skapade och tillverkade av personer som på olika sätt är drabbade av psykisk ohälsa.  Märket känns för mig genuint och äkta.

Till och med min man har några av tröjorna som favoritplagg, han hade aldrig haft på sig något mjukare menade han. Jag kan till 100% också stå bakom wear your labels tankesätt “att göra sina svagheter till styrkor”. Jag brukar vända på det mesta som går emot mig och se hur jag kan förvandla det till något positivt. Idag kan jag verkligen säga att min erfarenhet av psykisk ohälsa förvandlats till något annat än vad det var från början. Idag ser jag absolut inte mina diagnoser som en svaghet utan tvärtom, som en styrka.

Jag hoppas verkligen att ni tycker om wear your labels produkter lika mycket som jag så att vi tillsammans kan arbeta med att spräcka fördomar. Jag skulle säga att kläderna verkligen har gjort sitt jobb då de inte bara är underbara att ha på sig utan många kommenterar tröjorna,de  gillar vad de står för, andra frågar mer, vad trycket innebär, vad det betyder. Vid flera tillfällen har min t-shirt skapat diskussioner, folk som vill veta mer, blir nyfikna, lär sig något nytt, precis så som det var tänkt. Tillsammans kan vi bryta tabut!

Kläder från wear your label hittar du här.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Wear your label