10 anledningar till att älska hundar 2 kommentarer


10 anledningar att älska hundar

10 anledningar att älska hundar

Alltså jag älskar hundar, och då menar jag verkligen överdrivet älskar hundar. När jag var i tonåren och kompisarna spanade på killar kollade jag in hundar. I stället för nakna manskroppar på väggen i mitt flickrum hade jag affischer på hundar, och om jag någonting skulle vända mig om och spana efter en kille med hund och säga jävlar vilken snygging så vet alla som känner mig att det är hunden jag menar.

Det är till och med så att när jag varit iväg en vecka på jobb och äntligen kommer hem så slänger jag mig på golvet för att få kärlek…. av mina hundar. Efter 10 min hör man någon harkla sig brevid och då står resten av familjen där och känner sig åsidosatta. Öh, hej kul att du kom hem och har saknat OSS, säger de och vänder ryggen till.10 anledningar att älska hundar

När jag blev gravid förvarnade jag min mamma att om barnet någon gång i livet skulle bli allergiska mot hund, ja då kan hon göra sig beredd på ta emot en extra familjemedlem (barnet), skämt åsido men ja ni fattar poängen.

Sanningen är att både min man och son är hundallergiker, mannen får ju offra sig och gå där med sina rinnande ögon och täta näsa tänker jag, men jag ber till gudarna att min sons problem inte växer sig större. För jag fullkomligt överdrivet ÄLSKAR hundar och kan inte tänka mig livet utan en. Varför?

  1. Dom säger aldrig nej till en puss
  2. Ger trygghet
  3. Är alltid glada när du kommer hem
  4. Älskar dig oavsett vad du säger, vad du gör eller hur du ser ut
  5. Vill (nästan) alltid gå med dig på promenad
  6. Minskar oro
  7. Får en att känna sig mindre ensam
  8. Får en att vara i nuet
  9. Är vackra
  10. Helt enkelt är det bästa som finns [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “10 anledningar till att älska hundar