Veckan i bilder


Tänkte bjuda er på min vecka i bilder. Häng med.Måndag

Tvingade mig själv att sitta med uppsatsen. Tänkte jag skulle sitta en timme men det blev lite till. Det går långsammare än vanligt, svårt att formulera orden, men jag känner att det är ok så länge jag tar mig framåt. Är sååå trött på att ha den liggande, eftersläpades. Jag längtat också efter att göra en bok av den, det känns konstigt nog mycket roligare. Är nog för att jag får skriva från hjärtat då, och ingen som säger till mig vad som är rätt, fel eller hur många tecken jag ska ha i den.

Jag känner så starkt att alla jag intervjuat förtjänar att få sin röst hörd. Därför kan jag inte låta deras liv ligga på min dator.

Tisdag

Jag hade snurrat till det rejält. Bokat in tid för massage efter jobbet, samtidigt som jag och min man skulle på Måns Möllers föreläsning på kvällen. Jag hade glömt att skriva upp föreläsningen i min kalender och höll därför på att missa den helt. Ovanligt för att vara jag. Jag har ett stort kontrollbehov och har ofta stenkoll på allt. Blir nästan överdrivet orolig och nojig när något sådant  händer och tänker, vad är det nu, är det här ytterligare ett tecken på stress…

Men nej, jag tror inte det. Jag kan väl göra misstag som alla andra [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”] Vi kom i vilket fall hem sent på Tisdag kvällen. På kvällspromenaden strålande månen ikapp med gatlampan (tror gatlampan vann).

Onsdag

Ja, och så kom Onsdagen och tröttheten likaså. Så fort jag går lite utanför mina rutiner så är förlamningen där, oavsett hur ansträngande (eller inte) det är. Nu vet jag dock att det är övergående och hetsar inte upp mig över det på samma sätt som jag gjorde innan. Så efter jobbet blev det soffan med närhetstörstande hundar. Jag läste bloggar, böcker och tror till och med att jag tittade på tv:n [wp-svg-icons icon=”shocked” wrap=”i”]Torsdag

Jag hade ett möte som gjorde mig ledsen och smittade av sig på resten av min dag. I början kände jag bara en stor sorg men framåt kvällen hade den förvandlats till ilska. Först var jag arg och besviken på mig själv, men sedan blev jag arg på dem, som lade ansvaret ifrån sig själva. Tankarna malde hela kvällen och natten, ältade vad jag skulle ha sagt, ville ha sagt. Men som jag i vanlig ordning inte gjorde. Till min nackdel  är jag inte en person som biter i från eller ens säger till när någon trampar på mig . Men till min fördel så reser jag mig alltid upp, sopar av mig skiten och kommer upp starkare än vad jag var innan.

Fredag

Som man längtat efter denna helgen. När Fredagen kommer känns det som att man andas ut. Alltså jag älskar mitt jobb, men jag älskar verkligen helgen mer. Tid för sig själv, för familjen och inga måsten. Kanske är det också att man får unna sig lite extra, sätta lite guldkant på sin tillvaro. Det är jag ju inget vidare på annars. Mitt helgmys består ofta av olika former av dadelbollar, eller jag orkar aldrig rulla det till bollar så dadeldeg kan man väl mer kalla det. Hur gott som helst och kan varieras i oändlighet. Vill man ha ett lite hälsosammare helgmys så är det mitt tips!Lördag

Fick min älskade morgonstund vid datorn, men producerade ändå ingenting. Vissa dagar är sånna. Du längtar efter och skriva men får liksom inte ihop det. Tror jag skrev 4-5 inlägg men kunde liksom inte knyta ihop dem så de blev liggande. Hjärntrötthet. Packade lite varor som skulle ut till kunder i stället, alltid lika kul.

På kvällen åkte hela familjen till vattenpalatset. Det var föreningen Attention som hade det som medlemsaktivitet. Vilken fantastiskt förening,  jag beundrar verkligen de som är aktiva i föreningar. Som jobbar och kämpar utan egen vinning. Folk säger att jag är en eldsjäl och har mycket energi, men nej, inte om man tittar på dessa fantastiska personer. Vilket jobb de lägger ner [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]Veckan i bilder

Söndag

Ja och nu sitter man här igen. På favorit stället. Uppkrupen i ett hörn i soffan med hundarna tätt intill och hoppas på att resten av familjen inte ska vakna [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”] Älskar de små stunderna jag får för mig själv. Idag blir det fortsatt städning och bakning här hemma, och känner jag min man rätt så kommer han nog tjuvstarta med julpyntningen. Jag hoppas i alla fall hinna producera lite text innan min egentid är slut. Dags att sätta igång!

Jag hoppas ni haft en fin vecka och får en fortsatt fin Söndag! Kram

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.