A lovestory


Idag fyller jag år. Jösses, 38. Så där bara. Är nästan vid halvtid om jag får lov att bli gammal. Skrämmande tanke. Jag kan tänka att man aldrig känner sig färdig med livet. Finns så mycket man vill se, göra, uppleva. Jag har inte ens kommit halvvägs med min dröm i alla fall så jag hoppas att jag har ett bra dag kvar.

På bilderna ser ni mina födelsedagspresenter till mig själv, (eller ja, min man har bidragit också). Som jag  berättat tidigare har jag helt ändrat syn på det där med skönhetsprodukter. Det kanske hör åldern till?

Det är lätt att rå om sin utsida, att smörja sig, lägga en ansiktsmask och sminka sig. Och på äldre dar insåg jag att jag också fick ett lugn av de här sysslorna på insidan, att det var njutningsfullt. Mer än vad jag trodde. Du har en livslång kärleksrelation med dig själv varken du vill eller inte och det gäller att göra det bästa av tiden.

Jag vill vara mitt bästa jag, både på insida och utsida och inte för någon annans skull utan bara min egen.

Den här feta kärleken vill jag verkligen rekommendera om det finns fler torrbollar där ute. Älskar både konsistens och doft. Jag trivs bättre i min hud när den här får vara tätt intill <3

Det blir inget vidare födelsedagsfirande här inte. En middag, lite paket och mellomys med familjen.  Kan i för sig inte tänka mig något jag hellre vill, än att ha den lilla familjen tätt, tätt intill <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.