All in?


Jag vet inte om ni liksom jag går ”all in” så fort ni får för er något? Jag kan bli så trött på mig själv i dessa situationer för JAG VET att jag kan börja med en sak i taget och köpa lite efterhand om intresset håller i sig, men inte. Ska det göras ska det göras ordentligt! Ja just nu gäller det målning. Det började med ett staffli, tavlor och oljefäger. Sedan blev det akvarellfärger, akvarellpennor och akrylfärger. Ja och jag kommer nog inte sluta förrän intresset svalnat om några dagar/veckor/månader.

Och ja som ni förstår är det ju inte första gången, utan jag är sådan här med allt! För ett tag sedan ”snöade” jag in mig på ”no poo” (för att förklara det enkelt så innebär det att man ska tvätta sig naturligt och ekologisk). Ja, och jag började att duscha i olja, men istället för att köpa EN olja, (ja man behöver ju faktiskt bara en ). Så köpte jag alla olika sorter som fanns tror jag! Jojobaolja, morotsolja, avokadoolja, olivolja, ricinolja…. Självklart tröttnade jag efter ett tag, eller ja min hud tyckte inte om det, så där stod jag med olja för hundratals kronor :Pondering:

Det var samma med schampo, jag tror att jag hade tio olika ekologiska schampon ett tag, varför då??? Man använder ju bara ett i taget! När jag väl ”snöade” in mig på det där ekologiska spåret skulle jag liksom slänga och byta ut allt. Jag hivade mitt gamla smink och köpte över tjugo olika ögonskuggor, ekologiska sminkborstar osv, OCH JAG SMINKAR MIG INTE ENS!!! Vad tänker jag med? Blir nästan själv förvånad  :Thinking:

Det är samma med det mesta jag gör. Jag köper lökar och fröer för tusentals kronor, när det enda jag skulle ha var en tomatplanta (och sedan dör ändå allt ifrån mig för att jag inte orkar hänga kvar hela vägen ut för att ta hand om det).

Jag brukar säga att jag inte alls är impulsiv, kan liksom inte känna igen mig i det ordet. Blev till och med förbannad på psykologen som gav mig ADHD diagnosen och uttryckte att jag var impulsivare än genom snittet. Vad fan snackade han om? Men okej, jag ser det nu.

Guilty as charged  :Felon:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.