Årets julklappar


Det där med julklappar kan vara riktigt svårt. Särskilt nu när barnen börjar att bli stora. Helt plötsligt duger inte lite lego eller en boll. Nej nu är det märkeskläder, datorer eller telefoner som står på önskelistan. Som tur var lyckades vi göra barnen nöjda även detta år.

Tänkte visa upp klapparna jag fick, till mig från mig. Eller ja, jag och min man bestämde oss för att köpa oss det vi ville ha istället för att överraska varandra. Lika fint det.

 Jag köpte mig en ryggsäck. Eftersom jag ska börja pendla till både Göteborg och Malmö regelbundet och ska ha med både läxböcker och pärmar kändes en ryggsäck som en bra grej. Det finns så himla många olika varianter och efter att ha letat efter rätt ryggsäck i flera månader fick jag till slut bara ta en. Någonstans letade jag efter ”den rätta känslan” men eftersom den aldrig infann sig var det helt enkelt bara att slå till.
Nästa present till mig själv var nya produkter för mitt bångstyriga hår. Jag vet inte hur många olika märken jag testat för att hitta något som passar mina lockar. Även här vill jag hitta något som känns perfekt, men det gör jag aldrig, testar därför nytt hela tiden. Mitt senaste hopp ligger därför på ”mad about curls”. Tänk om det är produkten med stort P. Den jag inte kan klara mig utan…håller tummarna!

Det jag framför allt kommer behöva spara in på nästa år är sånt här. Hudkrämer. Har på senare tid älskat att lyxa till det med scrub och bodybalm och ”white chocolate” från Maria Åkerberg är en klar favorit.

Från barnen fick jag ytterligare lite läppbalsam att lägga till i min samling. Är smått beroende och måste minst ha 10 stycken i väskan om en eller två skulle tappas bort.

Fick också en ny pärm och ett fint skrivhäfte till mina nya studier. Precis vad jag behövde! Ser fram emot att börja använda dem! Fick också en fin present av min fantastiska vän Therese som tyvärr inte fastnade på bild då den befinner sig på nedervåningen i skrivande stund. Men det var en samling fina klappar det. Tack tomten!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.