Tack för det här året!


Jag vill tacka er för det gångna året. Över 100 000 läsare har jag haft under detta året och flera av er vet jag har varit med mig från mitt första blogginlägg 2014. Känns smått overkligt!

Känns som att allt jag kommer försöka säga hedan efter blir för litet. Vet inte hur jag ska kunna förklara eller hur jag ska få er att förstå hur glad jag är att ni funnits med mig <3

1439 dagboksanteckningar finns nu på min blogg. Bloggen har alltid haft mitt största fokus och kommer alltid att ha. Inte bara för att jag älskar att skriva utan också för att jag uppskattar er. Varje kommentar, meddelande och mail gör mig glad. Tack!

Känns det inte konstigt att skriva när du vet att andra läser var en fråga jag fick för inte så länge sedan. Jo till en början var det så, men med tiden lärde jag mig att stänga ute det där. Eftersom ett av mina första inlägg fick en sådan bra start (till dig som inte har ADHD) kände jag en stark prestationsångest inför mitt skrivande. Kände att jag var tvungen att skriva något bra och då låste det sig helt. Därför beslutade jag mig att skriva för mig själv, inte för någon annan, för det är endast då jag kan vara öppen och ärlig.

Att snegla på andra och att försöka vara en ”bra” bloggare dödade all min lust och kreativitet. Jag måste få göra saker från hjärtat och inte från hjärnan. Så funkar jag. Därför lärde jag mig att inte bry mig om andra bloggar, läsarantal och statistik. För det är inte därför jag skriver, jag skriver för min egen skull. Bloggen är mitt mörka rum där allt är tillåtet att prata om, där allt får komma ut. Där får jag prata om saker även om jag aldrig nämner dem någon annanstans.

Jag tror att bloggen är en av de stora anledningarna till att jag idag mår så bra som jag gör. Dels för att skrivandet har fått mig att reflektera och förstå mig själv, sen också för att jag insett att det inte är farligt att vara sig själv, men också för att jag får så mycket fin feedback och ser att jag inte är ensam.

Jag vet på riktigt inte vem jag skulle vara eller vart jag skulle varit i dag om jag inte haft mitt företag och min blogg, och jag kan inte i ord uttrycka hur grymt tacksam jag är för att ni följer med mig på min resa.

Så med dessa ord vill jag tacka dig för det här året och hoppas att du vill följa med mig in i nästa.

Önskar dig ett gott nytt år!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.