Att göra skillnad


Ibland tvivlar jag verkligen, det gör jag. Ni vet jante kikar fram med sitt fula tryne och jag ifrågasätter mig själv, vem är jag och vem tror jag att jag ska hjälpa? Men titt som tätt så ramlar det ner sådana där små fina mail i inboxen, jag får en kommentar, eller så möter jag någon som drar upp ett ihop skrynklat papper från fickan med min text på. Folk gråter till min video, känner igen sig i serien jag medverkade i eller blir hjälpta av mina texter och det ger mig kraft till att fortsätta, lite till, lite till.

Du är alltid med mig när jag mår dåligt, löd en av texterna som trillade in i min mailbox, och jag har svårt att tänka mig något finare än det. Det känns nästan overkligt men likväl gör det mig såååå glad.

Jag är ju medlem i branschorganisationen för social media influencers och fick ett mail från en som nominerat mig till årets röst.  Små små saker som betyder så mycket! Så idag vill jag påminna dig som arbetar för att göra skillnad, att långsamt, långsamt kommer vi framåt och varje röst räknas!

Vill du hjälpa till och nominera mig (eller någon annan) så gör du det här.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.