Att komma vidare


 

Ljuset hittar du här.

Jag älskar verkligen mitt lilla place. Jag älskar också varje pinal jag har där inne, och allt jag gör när jag är där. Terapistugan består liksom aldrig av vardag, stress eller konflikter. Nej här andas man bara harmoni.  Förutom att ha klienter på denna fantastiska plats går jag också hit ut när jag ska meditera, yoga eller styrketräna. Jag är där för att podda, ha månadsavstämning med bästisen eller för att bara vara för mig själv.

Jag önskar verkligen alla en sådan plats. Det är guld för sinnet.

Butiken har fyllts på och jag längtar efter att ta hem fler klienter och kunder. Vill ha workshops, möten och ”self care kvällar”. Tänk att allt man förut tog för givet och bara kunde anordna på en dag nu är en längtan, en dröm. Men jag längtar och drömmer på och försöker utöka mitt lager sakta men säkert.

Mysigt när folk kan komma och dofta, klämma och känna. I framtiden så…

Jag tänker just nu mycket på att komma vidare. Att inte fasta i mitt företagande och bara låta det bli något jag gör vid sidan om mitt heltidsarbete. Jag har jobbat 150 % i över 8 år nu och jag börjar bli trött. Trött på att jobba vardag, kväll och helg. Trött på kämpandet… men ändå inte beredd att ge upp. Något i mig vill det här så stark, säger att jag kan och ska mer. Och det tror jag verkligen på.

Förra veckan hade jag handledning och då tog jag upp företagsfrågan som är mitt största bekymmer just nu och det var så skönt att prata med någon som ligger framför mig. Som kan ge mig tips, vägledning och en skopa mod. Det kan verkligen behövas.

För det är läskigt att kasta sig ut, och helt ärligt är jag inte den personen som gör det. Isåfall hade jag gjort det för länge sedan. Nej jag gillar stabilitet och trygghet…och sådant finns det inte så mycket utav när man driver eget. 

När jag kom hem i från med handledning var jag full av pepp och mod. Men sen dalade det…när rädslorna kommer ikapp en. Som tur är har jag en tid inbokad om två veckor igen och fram tills dess vill jag ha gjort alla mina uppgifter så det är bara att köra på. Ibland behöver man någon som får ner en på jorden och ibland behöver man någon som sparkar en i baken. Så är det bara.

Denna veckan har jag samtal varje kväll i veckan efter jobbet, även helg så därför gäller det att vara extra varlig och snäll mot mig själv denna veckan och se till att ta igen mig nästa. Det är verkligen en balansgång det där med att vilja och orka, och just nu är min vilja större än orken, å andra sidan är det kanske bättre än motsatsen 🙂

Önskar er en fortsatt fin vecka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.