Våren är på väg


Nu kan man verkligen känna våren i luften, så härligt! Men jag är trött, såååå trött. Somnar så fort jag lägger huvudet på kudden (har aldrig hänt mig tidigare) och känner redan vid åtta tiden på kvällarna att jag hade kunnat somna. Dock vaknar jag så klart som vanligt upp på nätterna så bara för att jag somnar snabbt innebär det inte att jag får mer sömn. jag hoppas därför att solen kan komma med en ny dos energi. Det behövs nu.

Jag har tex massa drömmar och planer om vår trädgård detta året, men jag har inte ens orkat sätta fröna i jord än så vi får så hur långt jag kommer med de där drömmarna. Vår tomt är också så stor, vilket gör att det är lätt att tappa ork då man inte ser en ände på det. Jag vet därför att jag måste dela upp de i sessioner. För att kunna se att i alla fall någonting blir klart.

Det är också oklart hur mycket frukt och blommor man kan ha i denna trådgård eftersom vi har (eller i alla fall har haft rådjur på tomten). Känns onödigt att göra massa jobb om det ändå förstörs. På min önskelista detta året stod ju också ankor och hönor, men då det går fågelinfluensa nu känner jag att det kanske är bäst att vänta, inte kul att köpa djur och inte få ha dem ute.

Prio ett för mig är att få till någon form av gångväg till terapistugan så att besökande vet vart de ska gå. Det behöver också komma upp lite skyltar. Sen blir det en brygga och kanske blir även hundgården klar i år. Men oj vad mycket man skulle vilja göra, är också sugen på att få åka ut till andra trädgårdar och inspireras. Vi har så otroligt mycket möjligheter med denna trädgård. Det gäller bara att ha tid, pengar och fantasi.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.