Att trotsa rädslor för att satsa på en dröm


Nytt avsnitt!

I detta avsnitt berättar jag om min dröm som jag börjar känna mig allt mer redo för att satsa på. Vi diskuterar därför rädslor som  många gånger är det som hindrar oss från att uppnå våra drömmar. Denna veckas tema handlar därför om vad vi kan göra för att trotsa rädslorna och våga satsa på drömmen. Hur gör vi för att ta oss förbi dessa hinder och varför är det viktigt att prata om våra drömmar? Vi delar våra bästa tips till dig som låter dina rädslor stå i vägen!

Har du eller någon du känner ett företag som önskar handledning eller andra former av uppdrag/samarbeten med mig som terapeut? Då får du gärna kontakta mig.

Mer om mig hittar du på  https://jessicahjert.se

Gillar du det du hör? Glöm inte att gilla, dela och ge oss 5 stjärnor!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.