Att lyssna på sig själv, eller inte…


En ”normal” människa ska lyssna på sig själv! Både på vad kroppen och huvudet säger, för dess tankar och rädslor är ofta sanna -det är inte mina.

För nästan hela mänskligheten handlar det om överlevnad, det gör det för mig med fast på ett helt annat sätt. Om jag hade lyssnat på mina känslor hade jag aldrig åkt bil, aldrig genat genom skogen eller gått på trottoaren som alla andra på väg till dagis. Jag skulle inte cykla, inte åka över broar, gå i trappor eller ens möta folk…för i ALLT jag gör finns det ALLTID en rädsla.

Min hjärna har STÄNDIGA katastroftankar och min kropp lever i ständigt beredskapsläge. Attinte lyssna är det som får MIN vardag att fungera.

Mer information om GAD finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.