Att utbilda skrivterapeuter


Diplomerad skrivterapeut

Härom veckan sändes ett diplom till en alldeles nybakad skrivterapeut. Helt ärligt så vet jag knappt något roligare än att utbilda andra och få se dem växa in i sin roll (ja förutom terapisamtal då så klart). Men båda har nästan samma funktion. Man får se förändringen i någons ögon. Nu är just denna utbildning visserligen helt digital för tillfället men ändå.

En riktigt bra och matig kurs. Kändes bra att få med sig lite arbetsmaterial. Jag känner att jag är rätt ute med det jag önskar göra och nu har jag en grund att stå på. Tack! Rekommenderar kursen!

De uppskattande orden om kursen värmer verkligen i hjärtat och jag vet att den inte bara ger mig och deltagaren en ny mening. Nej för jag vet ju att kursen kommer att göra gott för alla personer min deltagare arbetar med och det gör mig alldeles extra glad.

Jag har under de senaste sex veckorna hållit skrivworkshops för en grupp deltagare och att få vara med på deras resa är magisk. Det fräcka är att både jag, och dem själva får se hur stor påverkan en skrivövning kan ha. En övning där en deltagare inte fann ord kan ha fått en annan till djup insikt eller gråt. Att se hur mycket endast papper och penna kan hjälpa en människa är magiskt. Man skulle kunna säga att jag gör mig själv arbetslös. För vem behöver en terapeut när man kan använda pennan som psykolog?

Arbetar du men människor och skulle vilja ha skrivandet som arbetsverktyg? Anmäl ditt intresse här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.