Att vara nischad som företagare


I dagens avsnitt pratar jag med en av mina företagsvänner Johanna Bergman som driver företaget so.you Jag hittade henne i en gemensam facebookgrupp och eftersom jag såg likheter mellan hennes företag och mitt kontaktade jag henne och frågade om hon ville bli min ”business bestie”, hon ropade ja och därefter har vi haft kontakt varje vecka där vi har återkommande morgonmöten för att stämma av veckans att-göra-lista med varandra.

Något som jag blev nyfiken på var hur Johanna tänkte med sin nisch. Vi är båda terapeuter, men hon är helt klart mer nischad än mig och det är något vi pratar om i detta avsnitt. Hur hittade hon sin nisch? Vad finns det för fördelar/nackdelar men en smal målgrupp, ja våra tankar om ämnet hittar du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.