Att vila i tacksamhet 1 kommentar


Jag bär en stressklump i magen men vilar samtidigt i tacksamhet. Jag har tagit beslutet att ta tjänstledigt/eller säga upp mig så fort jag hittar ett konsult/handledningsuppdrag eller får in tillräckligt många samtalsklienter. I samma vecka jag säger det högt till chef, medarbetare, vänner, familj och mig själv. Så börjar det trilla in förfrågningar och jag tror knappt mina ögon. Hur magiskt är det inte?

Nej jag har inte (än) tillräckligt många klienter eller uppdrag för att ta det där stora steget jag beslutat mig för att göra, men klientstocken ökar och det gör mig så himla glad.

Varje mail, även om de inte bokar in en tid, gör mig lycklig. Dels för att de har hittat och tänkt på just MIG, men också att dom har kommit till en process där dom är redo att jobba med sig själva.

Det är mycket nu, jag jobbar vardag, kväll och helg. 150 % skulle man kanske kunna säga och ja, jag är trött. Men samtidigt är jag bestämd och glad. Jag känner i magen att det här är rätt väg att gå. Jag är redo nu.

Jag är medveten om att det kommer att vara tufft ett tag. Jag kommer därför vara noga med att vila och prioritera mina aktiviteter för att hålla koll på min energinivå tills den dagen jag är närmare min dröm och istället vinner tid och inte som nu, förlorar den.

Ja, jag har en stressklump i magen, men samtidigt vilar jag i tacksamhet.

Mer info om min terapiverksamhet finner du här; jessicahjert.se


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Att vila i tacksamhet