Augustilistan  4 kommentarer


Ok, Augusti är här och jag vill verkligen klämma ut så mycket jag kan av den. Just nu arbetar jag med att pimpa och ställa ordning mitt kontor, lägga in och förbereda alla gästbloggsinlägg (de rullar i gång i september), skriva på en artikel tillsammans med två företag, göra planer och scheman för att strukturera upp mitt arbete så,att allt rullar på när jag börjar heltidsjobba igen. 

Jag känner mig pepp inför hösten, men samtidigt lite frustrerad över att jag inte tagit mitt företag på allvar tidigare. (Känns ju bra att man kommer till sans någongång ?).

bjuder på ett par bilder på min röriga arbetsmiljö just nu


Min dator är inne på service för lite uppfräschning då den har börjat sega och jag vill att den ska vara lika redo för hösten som jag.
Jag predikar ju om att göra en sak i taget men för att vara helt ärlig kämpar jag fruktansvärt    med mina tankar på det området just nu.

.

 Jag har ju bestämt mig att uppsatsen är prio ett, ändå är det då mycket annat som drar just nu, saker jag mycket hellre vill göra. Jag skulle verkligen behöva en coach som höll mig på spåret, som peppade mig när allt känns motigt. Känner verkligen att det är så lätt att falla av just nu och då har jag inte ens påbörjat min uppsats (eller något annat) än.
Prio ett är så klart att jag ska orka jobba heltid igen. Efter det hoppas jag att styrkan till uppsatsen kommer.

. Saker jag säger till mig själv (kanske ursäkter, jag vet) är att jag ska följa det jag tycker är roligt, go with the flow, det är där jag kan hämta energi, bli frisk. Och visst det kanske ligger en viss sanning i det men samtidigt vill jag övervinna min ADHD och bevisa för mig själv att jag kan slutföra uppsatsen, varken jag vill eller inte. Men skit i den, Augusti är här och det finns fortfarande saker jag vill göra innan jag är beredd för en arbetsam höst:

 • Lära känna min Sony cyber shot (en kameralins du sätter på telefonen)
 • Köpa en fin kameraväska/fodral så att jag kan bära med mig den överallt
 • Ta en massa snygga bilder
 • Pimpa min dator med en snygg sticker
 • Fler morgonpromenader 
 • Fler kvällar i solen
 • Fler middagar med vänner och familj

Japp så ser min Augusti lista ut. Känns inte som att den borde vara en omöjlighet att ta sig igenom.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Augustilistan 

 • Linn Åslund

  Hej!
  Vilket peppigt och härligt inlägg. Jag är också i någon slags dubbel fas. Ska slutföra ett arbete med deadline om knappt två veckor samtidigt som jag vill förbereda allt inför hösten. En sak i taget… vilket år som helst nu.

  Tycker din idé med coach för uppsatsen faktiskt är helt briljant. Jag har två magisteruppsatser i ryggen och det gör all skillnad i världen att ha någon (som inte är handledaren) att bolla med och klaga inför (för det är tufft att skriva uppsats). Håller tummarna för att allt går bra! Lycka till! //Linn

  • jessica@nestorforlag.se Inläggsförfattare

   Tack, det gäller bara att hitta någon som har tid, intresse och ork att vara ens handledare. Men jag är säker på att det kommer gå vägen:)