Barnmässan i Karlstad


Barnmässan i Karlstad 2017

Barnmässan i Karlstad 2017

På torsdag packar hela familjen väskorna och beger oss av till Karlstad. Det ska bli mysigt trots att helgen består av jobb för min del. Jag kommer nämligen att ställa ut på mässan från fre-sön och ha med mig både böcker och produkter. Jag kommer även att hålla några kortare föreläsningar under alla tre dagarna. Se schema nedan.

Fredag

Lilla scenen 14:30

Gravid & babyspecial 16:00

Lördag

Lilla scenen 15:30

Gravid & babyspecial 13:30

 

Söndag

Lilla scenen 11:10

Gravid & babyspecial 14:40

Jag hoppas på många goda samtal både med utställare och besökare (och att jag kommer hem med ny energi även om mässor för mig brukar innebära motsatsen). Har du vägarna förbi så kom gärna in och säg hej. Tveka heller inte att komma fram för att diskutera manus/skrivterapi eller annat du har på hjärtat [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”] Hoppas vi ses där!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.