Best of 2017


Året är ju inte slut…än. Men jag tänkte ändå passa på att summera upp och bjuda er på årets mest lästa blogginlägg. Vi kör en top 10, helt enkelt! Best of 2017!

  1. Vad får jag göra som sjukskriven var ett inlägg som bara som pang. Precis som inlägget till dig som inte har ADHD spreds detta som en virvelvind på facebook och jag fick hundratals meddelanden och kommentarer från folk som kände igen sig. Jag var inte alls beredd på denna spridning, det var ett enkelt inlägg att skriva som jag inte reflekterade över om det var bra eller dåligt. Men uppskattat, ja det var det. Ca 80 000 visningar i dagsläget.
  2. Att sluta med antidepressiva är nr 2 på listan och det säger ju en hel del. Folk googlar på medicinerna, är rädda eller missnöjda. Antidepressiva räddar liv, jag skulle inte vilja säga något annat. Men vi måste berätta hela sanningen, så som att man både får insättning- och utsättningssymtom och att vissa biverkningar inte går över så länge du äter medicinen.
  3. 23 tecken på att du inte har ADHD ja, vad ska man säga, ett inlägg med både skämt och allvar.
  4. Hur en stressboll kan hjälpa dig. Ja detta var ju lite otippat. Många som är nyfikna på stressbollar helt enkelt.
  5. En kärleksförklaring. Denna har sedan 2014 legat på topplistan och jag förstår ärligt talat inte varför. Ett inlägg jag skrev till min man när vi firade 10 år tillsammans. Men ja tydligen gillas det.
  6. Att överleva med Gad. Det är ett blogginlägg jag vet folk har skrivit ut och burit med sig i fickan eller väskan. Det är fint, men samtidigt ganska sorgligt. Jag önskar av hela mitt hjärta att folk mådde bättre och slapp gå med mina påminnelser i fickorna <3
  7. Vad kan man jobba med när man har ADHD? Jag är ledsen över att man ens behöver ställa den frågan, men här finns det så klart inga färdiga eller enkla svar. Men här resonerar jag i alla fall lite kring ämnet.
  8. ADHD och sömnproblem är inte ovanligt och kanske därför den ligger på min topp tio lista.
  9. Hur hantera sin hälsoångest är också ett inlägg som finns med på listan. Ett så otroligt vanligt problem vi inte pratar om.
  10. Vikten av att få vara sig själv var ett inlägg jag helt glömt bort och blev förvånad över att jag hittade på listan. Men oj så viktigt ändå.

Till dig som inte har ADHD har nu lämnat top tio listan och befinner sig nu på plats 11 och Best of 2015 hittar du här.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”]Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.