Dagen i bilder


Gårdagen var stor och tung därför tog jag dagen ledigt. Eller ja, ledigt och ledigt,,,😬 Ledigt från mitt ordinarie jobb åtminstone 🤪 Igår höll jag en föreläsning för lekmannaövervakare innan det var dags att springa bort till min bokrelease. Och vilken kväll 🎉 Tack till alla fina som kom och förgyllde min dag❤️ Så idag, ja då har jag varit riktigt, riktigt trött.Morgonen började därför på bästa sätt. En stund i soffan med hunden i knät.Sedan följde jag och hunden barnen till skolan……Och sedan satte vi oss i soffan och slöjobbade lite. Tror inte jag fick något ordentligt gjort alls. Sedan hade jag ett Skypemöte med ett företag som jobbar med missbruksvård, riktigt intressant. Jag blev så pepp att jag ville klättra ur mitt skinn. Men eftersom jag var alldeles för trött för att göra slag i saken lät jag det sitta på 😜Sen hade jag live-sändning med Annkatrin Noreliusson där vi pratade om att göra en ADHD-utredning som vuxen.Sedan visste jag inte vad jag skulle ta mig till så jag tog en promenad med lillgrabben. Det är olustigt att vara trött och rastlös på samma gång. Man har massor att göra men får ingenting gjort. Eller jo, men inte i mina mått mätt.,.…jag försökte därefter att vila, göra ingenting men det var svårt och jag gav upp. Så här oglad blir man då. .,,började därför att strukturera och planera för min framtid och vips kändes livet lite bättre.sen hämtade jag hem den här……åkte till affären och lämnade paket och luktade på granar. sedan var jag tvungen att springa av mig med min bästis som ständigt är på..,…kom hem, duschade och tog på mig en outfit som fick min dotter att vilja byta mamma 😂 sedan redigerade jag ett manus jag hoppas kunna ge ut i början av 2018 (och nej det är inte mitt 🤭)och gjorde ett skrivbordsunderlägg till min dator som gjorde mig glad . Nu är det soffläge, en kopp te… och ja, vem vet vad som händer härnäst 😆

Hur har din dag varit?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.