Up and downs 2 kommentarer


Något jag aldrig vänjer mig vid, och på något sätt inte heller vill acceptera, så är det den där förbannade tröttheten. Jag fullkomligt avskyr att vara trött!! Och att Jag inte kan styra över det känns på något sätt ännu värre. Som att vila skulle hjälpa…..skulle få energin att komma tillbaka. Isåfall hade jag inte gjort annat.

I de perioder jag är som tröttast somnar jag oftast väldigt lätt, sover mkt och hårt (om man jämför hur jag sover annars). Jag har inte heller samma tempo och energi när det kommer till arbete, så jo jag drar ner på tempot och jag sover mer, men tröttheten försvinner inte trots det. Sen helt plötsligt en dag vaknar man upp,man känner det i kroppen med en gång. Yes jag är tillbaka! Kraften man lever för finns återigen där. Nu är man full av energi, idéerna fullkomligt sprutar och hjärnan jobbar på högvarv, och nu minsann, nu kan man inte sova alls. Det tar längre tid att somna in, man sover oroligt och har svårt att komma ner i varv. Men…..även om sömnen är sämre denna period så är man ändå inte så där trött, inte urlakad som man är annars.

För mig finns det inget mellanrum, inget annat sätt, ingen annan värld. Antingen är jag av eller på. Jag skulle önska få uppleva känslan där emellan.

Just nu är avknappen intryckt, allt går långsamt och jag är trööööttt…men varje dag, varje morgon hoppas jag, längtar jag efter den där kraften, gnistan, energin. När jag vaknade i morse var det som vanligt. Men i morgon…..imorgon är en annan dag!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Up and downs

  • Lena Larsson

    Jag vet inte hur många gånger jag önskat att jag bara var lagom. Vilken grej! Men det är inte för mig och idag kan jag hantera mig själv mycket bättre. Jag har också en trött period nu, men något som hjälpt mig mycket är D-vitamin från Life. Deras extrastarka. Jag tar tre om dagen, och det gör faktiskt en jäkla skillnad. TACK för senast. Det var kul att träffa dig på mässan 🙂

    • jessica@nestorforlag.se Inläggsförfattare

      Tack själv och tack för tipset! Ska nog köpa mig en dos med vitaminer och ladda upp inför denna mörka period. Ja vi ses förhoppningsvis igen på fler aktiviteter:)