En bok blir till #del 4 2 kommentarer


Jakten på självkänsla

Jakten på självkänsla

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er om min bok. Men den är nu inskickad till tryck. Sist jag uppdaterade er hade manuset kommer tillbaka från korrekturläsaren och jag väntade in för- och efterord till boken.

Sedan dess har för- och efterord kommit in och boken har varit på sättning hos bästa sinkadus media som fixat med text och omslag.

Nu är den som sagt iväg för tryck och jag väntar på ett provtryck vilket innebär att jag får en bok för att kontrollera att allt stämmer, för att sedan godkänna och beställa resten. Förhoppningsvis kommer boken finnas här i slutet på Oktober.

Jag har inte planerat någon release. Tycker det är svårt att göra när man inte vet exakt när den kommer. Men ska självklart försöka få till något sådant. Mest för att fira mig själv.

Man är så feg när det gäller sådant. Vågar liksom inte ställa till med någon stor fest med rädslan för att stå där helt ensam. Men egentligen skulle jag inte vilja något hellre än att fira den rejält. För faaan vad jag kämpat. Det är verkligen en milstolpe i mitt liv, en kamp jag inte kommer att glömma!

Får ont i magen av bara tanken på fest. Gillar inte fester över lag, och absolut inte om det är jag ska ska stå i fokus. Jag är den som vill gömma mig i ett hörn och bara titta på besökarna, en åskådare bland andra. Men det funkar ju inte vid sådana här tillfällen.

Jag bor i en liten stad, vilket gör att många kanske inte hade kommit på en vanlig bokrelease. Och min bok är ju inte en bok för alla utan en ganska nischad bok vilket gör att mina besökare till en eventuell releasefest kan förväntas vara ännu färre. Vet många författare som struntar i det där med releasen bara för att undvika att stå där ensam och bortgjord. Men jag är ju inte den där personen som fegar ur….eller?

Nej, det här ska självklart firas och du är bjuden! Mer info kommer…

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “En bok blir till #del 4