JagJag gör:
 Alltid någonting, eller har alltid något på gång. Har alltid en plan, en dröm och är sällan tom på tankar.
Jag kan: Lära mig! Jag älskar att lära mig nytt och är ständigt nyfiken. Är aldrig trött på utbildningar, böcker eller mer kunskap.
Jag köper: Just nu hudkrämer. Fattar knappt själv hur man kan lägga tusentals kronor på det. Men jag är en periodare. Jag fastnar i ett intresse och snöar in mig helt (och så ska jag ha ALLT). Nästa period lägger jag på något annat, samma sak varje gång. Jag har skrivit mer om ”all in” här och här.

Jag borde: Umgås mer med människor.
Jag måste: Alltid ha planer drömmar och mål annars känner jag mig fattig och tom.

Jag vet: Alldeles för lite om alldeles för mycket. Skäms ofta över min dåliga allmänbildning och att jag inte hänger med i nyhetsrapporteringar, men jag försöker vara snäll mot mig själv och tänka att jag kan mycket om det jag är intresserad av och tycker om, det andra får helt enkelt inte plats.
Jag tycker: Om djur. Jag älskar dem och vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan. Jag får alltid djurabstinens innan människoabstinens. Som tur är är det tillåtet att spana in andras hundar och till och med stanna och klappa och pussa dem på gatan. Lucky me!
Jag tänker: Alldeles för mycket. Jag skulle verkligen behöva en stoppknapp. Ibland kan jag bli arg på min man för att han är så jävla nöjd och inte drömmer, analyserar och tänker som jag gör. I början av vårt förhållande skällde jag ut honom för det. Försökte få honom att bli mer driven. Börja plugga, starta företag, inte bara ligga där och vara nöjd med livet. Men senare insåg jag att det inte var honom jag ville förändra, utan mer mig själv. Jag är avundsjuk på hans lugn och lättja. Önskar absolut mig mer av det!

Jag förbrukar: Läppcerat. Tappar bort, hittar, tappar bort, köper nya. Ja det är verkligen något jag förbrukar.
Jag lyssnar: På poddar. Nästan aldrig musik eller radio. Ofta är det poddar som handlar om motivation, framgång, och företagande. Ibland kan jag bli så trött på skiten. Hjärnan blir liksom överfull och då kan jag försöka få in något mer lättsamt. Men det går bara någon dag eller två, sen är jag där igen och behöver in med kunskap.

Jag drömmer: Om frihet. Jag skulle vilja vara fri och bestämma över min tid och mitt liv. Vill inte alla det? Dock är det väldigt få förunnat.
Jag längtar: Ofta efter framtiden även om jag inte vet vad som finns i den.
Jag fasar: För alldeles för mycket. Det är bättre nu, rädslan styr inte längre mitt liv. Men oj vad mycket jag har varit rädd för, listan kan göras låååång.

Jag använder: Min dator varje dag.
Jag njuter: När jag har en hund i knät. Älskar att smeka deras päls, känna deras andetag och få pussa på deras blöta näsor.

Jag blir: Sällan arg. Alltså på riktigt. Det är i princip omöjligt för mig att bli arg. Eller åtminstone så arg att jag skriker eller säger något elakt. Har knappt hänt. Är glad över min dotters heta temperament (som hon har ärvt av sin far). Jag önskar att jag också kunde vara en person som kunde fräsa i från, men nej, jag är bara följsam och mjuk. Suck!
Jag äter: Aldrig kött, blev vegetarian när jag var 11-12 år och inte på grund av miljön eller andra skäl som är modernt i nutid. När jag på riktigt förstod att det var ett djur jag stoppade i min mun fick jag inte längre in det där. Jag älskar djur och kan inte äta upp dem! Jag önskar ibland att jag hade kunnat äta kött då och då för min egen hälsa eller för att det ibland är det enklaste när man är bortbjuden, ute och reser osv. Men det går verkligen inte, man kan säga att det är som en fobi. Jag struntar i vad andra gör (skulle så klart önska att alla djur fick leva) men jag vill åtminstone inte ha ett djur i min mage.
Jag dricker: Te, och kaffe, men mest te. Söta frukt teér ska det vara!

Jag struntar: I ganska mycket. Jag känner ofta att min hjärna är överfull och att jag inte kan ta in mer. Jag orkar inte ha en åsikt i allt, eller ens veta allt. Så ja jag struntar i ganska mycket, för att överleva själv liksom.
Jag ska: ”bara”, jag har alltid något på gång eller något att göra. Jag ska ”bara” gör det här… är vanligt förekommande hemma hos mig.
Jag sparar: På minnen skulle jag vilja säga men nej, jag glömmer ju faktiskt bort det mesta. Men man skulle kunna säga att jag sparar på mina texter och mitt liv i och med att allt är sparat här på bloggen.
Jag brukar: Gå ut och gå med mina hundar varje dag. Det är återhämtning! Älskar att promenera.
Jag tittar: Sällan på tv. Men när jag unnar mig det känns det verkligen som avslappning. Är jätte skönt ju! Men skulle inte kunna tänka mig att göra det varje dag, utan det blir oftast någon kväll på helgen. För mycket tv gör mig uttråkad och får mig att må dåligt.

Jag läser: Just nu bara böcker om skrivterapi. Finns inga på svenska så har köpt in ett tiotal amerikanska böcker. Läser annars bara faktaböcker. Har försökt att läsa annat men slutat bara med att jag bli uttråkad och hittar på annat.
Jag vill: Jag har ingen aning om vad jag vill, jag vill olika saker från dag till dag. Det är väl det som är mitt problem. Kan bli så avundsjuk på människor som vet vad dom vill. Pluggar till en sak och stannar där hela livet. Tror dock aldrig att det kommer att hända mig. Blir alldeles för lätt uttråkad. Får nog bara acceptera att jag aldrig kommer att veta. Att jag alltid kommer att vara en person som flyttar på mig, ändrar mig och följer känslan.

Japp det är jag det!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”]Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.