Vill du dela med dig?


Hur vågar du vara så personlig frågar folk mig ibland. Skriva dina innersta känslor. För mig känns det inte som några konstigheter. Känslor är bara känslor och något vi alla har. Vi delar precis samma känsloregister med varandra och flera av våra livsupplevelser också. Alla har vi upplevt sorg, saknad, ångest, utanförskap. Vi har känt oss osäkra, bortkomna och förvirrade, och sanningen är också att många av oss dagligen slåss mot en ganska låg självkänsla. Du tror att du är ensam, men det är det sista du är!

Det är så jag ser det, plus att jag alltid får något tillbaka. När någon gillar, delar, kommenterar eller skickar mail är det en bekräftelse till mig att jag inte är ensam, att någon annan känner, tycker likadant. Jag känner tvärtom att jag inte är personlig, att jag inte dela med mig, att det jag berättar om eller beskriver är mänskligt, som finns/upplevs av oss alla.

Däremot känner att jag blir starkare av att dela med mig, av att vara öppen och ärlig, att bara vara jag. Att inte behöva låtsas och göra mig till. För det är jag ändå inte bra på.

Vill du dela med dig?

Men jag är nyfiken på dig, min läsare. Jag vill lära känna dig bättre, veta vad just du går igenom. Därför undrar jag om du är intresserad av att dela med dig? Jag tänkte bjuda in en läsare i månaden att samtala med mig under en livesändning på min fb-sida. Där vill jag gärna att du delar med dig av dina känslor och erfarenheter (om du tror att det är till hjälp för dig att andra).

Det är en sådan otrolig lättnad att öppna upp, att se att människor stannar kvar och kanske till och med förstå dig, i situationer där du trott att de ska försvinna. Så är du intresserad av att berätta din historia under ca 30 min på min hemsida? Kontakta mig då på jessica@nestorforlag.se

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.