En helt vanlig natt.. 2 kommentarer


22:00 Hoppar i säng

22:10 Maken sover

22:20 Irriterad över att maken kan somna så fort

22:25 Börjar tänka på morgondagen. Hoppas jag hinner läsa igenom hela artikel x. Längtar till i morgonkväll när jag får skriva. Ska jag börja skriva artiklar i stället för böcker? Tar ju inte lika lång tid. Jag skulle kunna skriva om..Undra hur man gör ett eget schampo…hur hittar man fabriken som tillverkar det? Man kan ju inte börja hemma. Nej jag håller mig till skrivandet. Börjar räkna får, en, två, tre, fyra får, oj där kom ett svart får. Tänk så mycket man kan göra med fårpäls….jag vill ha ett får..eller två. Luktar det något, brandrök? Tänk om det brinner på övervåningen och här ligger jag. Klart det inte brinner. Ett får, två får….

23:00 Vrider och vänder mig, tittar på klockan. Suck. Jävla idiot som somnar så fort. Hur fan kan man somna så fort? Kanske ska jag slå mig själv med något hårt i huvudet. Jag måste sluta tänka nu. Tänk helt blankt, det är tomt, jag tänker ingenting. Lalalala…jag tänker inte alls, snart somnar jag….Undra när jag är färdig med den här boken, är sugen på att göra bok 3 först. Suck bok 4 och 5 som ligger och skvalpar då. Tar det någonsin slut. En tidning, kanske skulle jag göra en tidning. Vilken dålig film vi såg på, o Marcus som tyckte den var bra. Vadå ingen humor. Jag har ju massvis med humor, fast inte sån slags….eller nej det har jag nog inte…jag är rätt tråkig egentligen. Jag tycker ju ingenting är kul…bara att sitta o skriva, o vara med hundarna, fast det är ju inte så att jag sitter och skrattar då heller precis. Nej jag kanske är humorlös. Det är därför jag inte gillar att kolla på film. Nej men nu tänker jag igen! Jag ska inte kolla på klockan, den stressar mig bara…jag kommer ju somna ännu mindre om jag kollar på klockan….Tänk om det händer barnen något där uppe, en av dem kanske bara är död när man kommer upp i morgon…fyfan. Borde ligga bredvid dem och vaka dem hela tiden när man ändå inte kan sova. Helt blå om läpparna, nej sluta. Jävla ångest! Ett får, två får, tre får…

24.00 Nu slappnar jag av, jätte avslappnad är jag. Jag ska ligga och slappna av tills jag somnar. Då kanske jag vaknar utan huvudvärk om jag inte ligger och spänner käkarna hela natten. Oj vad avslappnad jag är. Hur slappnar jag av i huvudet? Jag får bara tänka på avslappningen i min kropp…då blir den nog så uttråkad att den somnar. Det är för varmt, fan vad varmt det är. Att han ska frysa så, jävla idiot. Skit varmt är det också, vad spelar det honom för roll när han ändå bara sover! En annan får ligga vaken hela nätterna och svettas. Helvete! Inte vågar man stänga av heller, då är han väl död till morgonen. Förfrusit eller nått.. Inte kan jag sova utan täcke heller det går ju inte, undra vart mitt bolltäcke är? Är ju över ett år sedan nu, och läkaren för någon månad sen som sa att han skulle fixa det. Tack så mycket! Här ligger man…sömnlös. Ska öppna min egen mottagning där man faktiskt hjälper folk! Säger man att de ska få ett täcke så tänker jag ge dem ett täcke, är väl det minsta man kan göra…jävla skit. Hur öppnar man en mottagning, måste jag bli läkare? Plugga i fem år, massa matte säkert, nej det går ju inte….Är det brandvarnaren som låter? Något är det som låter! Ska jag upp och kolla? Nej det är värmepumpen som låter så klart. Vaknade ju av brandvarnaren en annan gång, ensam. Ingen annan i hela familjen vaknade, idioter! Tur att de har mig som aldrig sover, annars hade de brunnit inne hela högen. Hur kan man inte vakna av en brandvarnare? Åh, vad arg jag blir…..

01.30 En stoppknapp, japp det ska jag uppfinna. Tänk att bara kunna stänga av. Den slutar ju fan aldrig att mala. Jag blir snart tokig. Kan mitt huvud sluta med alla idéer nu. Jag behöver sova. Vad jobbigt det kommer bli att gå ihop i morgon. Jag som skulle springa till jobbet, kanske ska jag gå istället. Jag måste börja springa mer. Vad är det för ljud? Tänk om det händer något där uppe, idiotisk att ligga här nere, har ju ingen kontroll.

3:00 Det här är inte klokt, nu måste jag sova, måste, måste, måste. Varför har jag varit så spänd i käkarna det senaste? Stressar inte mer än vanligt tycker jag, något måste det ju vara. Det är inte bra, måste verkligen lära mig att slappna av. Då kanske det är bra att sova…nu slappnar jag av….

6:00 Klockan ringer…..


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “En helt vanlig natt..