Ett liv på paus


2019 fick jag äran att medverka i en novellsamling med 14 andra starka kvinnor som upplevt utmattningssyndrom. En diagnos. 15 historier. Det viktiga med att prata om det är att vi alla upplever det olika. Det är viktigt att få förståelse för sig själv, och detta kan man få genom att känna igen sig i andra.

Jag håller på och rensar ut mitt lager och har nu tre ex kvar i min ägo av ”Liv på paus -hjälp mig”. Är du nyfiken på utmattningssymtom, kanske själv har upplevt det eller har en närstående som har? Då kan boken både ge igenkänning och kunskap. Du köper den för 250.- (fraktkostnad ingår). Är du intresserad så skicka mig ett mail (jessica@nestorforlag.se), eller kontakta mig på facebook eller instagram. Först till kvarn helt enkelt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.