Ett sätt att hämta energi?


IMG_1853

Jag har i över en månadstid haft ett starkt sug efter att få måla. Jag har ingen aning varför, bara en känsla av att det är något som behöver göras. Så idag lämnade jag jobbet lite tidigare och åkte och köpte mig själv ett staffli, färger och tavlor. Jag hoppas att det är ett sug som håller i sig så det inte är som allt annat…man tröttnar efter ett tag :Distort:

Jag älskar ju att skriva, ord, texter och meningar kommer till mig hela tiden och jag kan inte få dem att sluta. Men när jag är som tröttast och  mår som sämst så får jag liksom inte ut någonting hur mycket jag än försöker. Så här tänkte jag att målning kanske hade kunnat hjälpa. Kanske kan det fungera som en avlastningszon och slänga ur sig all skit när man mår som sämst, eller kanske tvärtom ett ställe för återhämtning som faktiskt inte kräver någonting av mig.

IMG_1852

Min tanke är i alla fall att ha en tavla stående och kanske gå där och dutta lite varje dag (det är bara en tanke, kanske blir det inte alls så). I stället för så mycket annat som känns kravfyllt kanske detta kan komma kännas lustfyllt. Ja det är i alla fall min förhoppning  :Happy-Grin:

IMG_1851

Kanske är jag mer konstnär än författare, kanske en ny del av mitt företag  :Wink: Bildbevis kommer. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.