Ett uppdrag klart!


Som jag tidigare berättat kommer jag att vara tjänstledig till hösten och ett halvår framåt för att bedriva min egen verksamhet. En del av min verksamhet består av att ta emot terapiklienter och hålla i gruppterapi, men för att ha en större trygghet ekonomiskt kommer jag även att behöva andra uppdrag. För nackdelen med terapiklienter (förutom att de ofta av/ombokar och gör att man står utan inkomst) är ju att man jobbar bort dem. Själva syftet med terapi är ju att de ska må såpass mycket bättre att de inte behöver mig. Mitt mål (just nu) är att jobba med terapiklienter till 20 % dvs en dag i veckan och resterande tid ha övriga uppdrag tills att jag känner att företaget är mer stabilt och jag kan öka på min klientlista.

Ett avtal som precis är klart är att jag kommer vara utbildningssamordnare för Bergströms KBT-utbildning. Förutom att vara kontaktperson mellan lärare och elever kommer jag också ansvara för företagets sociala medier vilket känns skit kul. (Så är du terapeut eller nyfiken på att bli, in och följ @bergstromsutbildningar på instagram). Jag kommer att arbeta 20 % till en början men förhoppningsvis kan vi öka upp det relativt snabbt och en plan är ju att jag också ska gå in som lärare på olika utbildningar sååå roligt! Jag kommer också bedriva bergströms blogg där jag har som mål att intervjua båda lärare och elever, samt prata om KBT och hur vi kan bli bättre terapeuter.

Är otroligt glad och tacksam att denna möjlighet öppnade sig, jag har fortfarande tre andra avtal på gång som jag håller på att se om vi kan hitta samarbetsmöjligheter så mer info kommer så fort något blivit klar. Det bästa hade ju så klart varit att bara ha två eller tre olika uppdrag för att inte bli för splittrad. Men just nu får jag givetvis göra det som krävs för att pengarna ska rulla in. Det känns både spännande och skrämmande, men mest känner jag en otrolig glädje och lättnad.

Den senaste tiden har jag känt mig så otroligt nedstämd och kraftlös på mitt ordinarie jobb och att nu känna hur drivet kommer tillbaka är magiskt. Jag blir återigen påmind om att känslan inte alltid handlar om mig (att jag är i en depression eller är utbränd) utan att det ibland mer handlar om att man är på fel plats ❤︎

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.