Följ dina drömmar


Följ dina drömmar

Jag vill vara företagare, terapeut, en yogi. Jag vill vara en person som tränar, mediterar, tar hand om mig själv. Jag vill vara modig, pålitligt, tydlig, självklar. Jag vill vara en person som stöttar, vägleder, hjälper till och alltid finns tillhands utan att för den sakens skull göra våld på mig själv.

Många skulle nog säga att jag redan är mycket av det där men vet du vad?

Det krävs att jag verkligen anstränger mig. Inget av ovanstående kommer av sig själv. Jag har drivit mitt företag i över sex år och ibland har jag velat kasta in handduken men valt att inte ge upp, vet du varför?

För jag vill inte vara en sådan person. Jag vill inte vara den som ger upp när det går emot mig, därför fortsätter jag fast att det vid tillfällen både gjort mig ont och gjort mig sömnlös. För att bli terapeut var jag tvungen att aktivt söka och välja en utbildning och sedan fortsätta kämpa mig framåt i flera år. Jag hade aldrig kunnat bli terapeut om jag inte AKTIVT gjorde ett val och tog tag i det.

För att kalla mig yogi krävs det att jag yogar regelbunden, det räcker inte med att jag köper en utrustning eller är med på ett pass då och då.

Jag kämpar varje dag mot rädslor, får hela tiden göra val för att fortsätta arbeta på den jag vill bli. Jag hade kunnat välja ett enklare liv, jag hade förmodligen mått mycket bättre (ångestmässigt) om jag stannat innanför min komfortzon.

Det jag vill säga med detta inlägg är; stanna inte kvar i dina drömmar (gör dom till verklighet). Pjäsen flyttar sig inte framåt om du inte rör den själv. Om du vill bli en författare måste du skriva, om du vill bli en konstnär måste du måla. Om du vill bli en person som står upp för dig själv måste du öva på att säga ifrån.

Vad hindrar dig? Andra människor eller dina egna tankar?

Gör dig isåfall av med båda! Du blir inte den du vill vara av utan att själv göra något åt det. Det kommer aldrig att komma någon med ett magiskt trollspö, du kommer aldrig förvandlas över en natt.

Det spelar ingen roll hur mycket du vill, viljan tar dig ingenstans. Det är ”görandet” som förändrar världen, förändrar dig.

Det jag vill säga är att dina drömmar inte kommer till dig, då måste gå efter dem! Så spring efter dem, NU.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.