Föreläsning, intervjuguide och forskning.


Photo

Present från Vänersborgs kommun. Tack!

Igår startade jag dagen med en föreläsning för resursteamet i Vänersborg och idag men hundar, barn och dator i soffan. Härlig kontrast :Pleasure: Men båda känns ändå som en väldigt bra start på dagen. Jag får en sådan inspiration och kick av att träffa så otroligt duktiga och ambitiösa människor som verkligen brinner för sitt arbete. Och även om det fortfarande finns mycket vi vill förändra och förbättra för våra barn känner jag ändå en varm känsla över allt vi faktiskt redan gör, och att vi med gemensamma krafter faktiskt kämpar åt rätt håll.

Jag är imponerad av pedagogernas uthållighet.Själv hade jag aldrig klarat av ett sådant yrke, så all heder till er. Om något inte fungerar i mitt liv så ger jag upp, byter håll, ändrar riktning. Jag är för rastlös för att stå still, traggla samma sak, försöka lära mig. Nej, jag beundrar er, verkligen!  :All-I-See-is-Love:

Idag ska jag försöka smita i väg till biblioteket i stan för att få lite egen tid. Jag ska försöka förbättra intervjuguiden till min uppsats och läsa lite forskning inför kommande Stockholmsföreläsning.

Ha en bra dag!  :Heart:

Photo 2

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.