Företagsfunderingar


FöretagsfunderingarMitt huvud är fullt av företagsfunderingar. Jag har ju drivit den här bloggen i tre år nu. Tre år! Aldrig trodde väl jag att jag skulle kunna blogga om psykisk ohälsa dagligen i nästan tre år. Det var ju inte planen. Hur mycket finns det att säga liksom? Men jag känner verkligen att jag hittat hem. För i mig finns en aldrig sinande flod. Jag har texter som aldrig tar slut, och hittar hela tiden nya uppslag fast att jag redan har tvåhundra liggande.

Jag har alltid skrivit. Jag älskar det! Men har liksom inte hittat om vad jag ska skriva. Jag har drivit en trädgårdsblogg, i ca 3 dagar. Jag tänkte att det vore bra för mig att ta kort på och skriva upp vad jag hade gjort så att jag skulle minnas det året efter dagen efter. Men jag tröttnade, snabbt.

När jag startade mitt första företag drev jag en inredningsblogg, men även där försvann glöden efter ett tag. När jag skrev på min första bok hade jag en blogg om skrivande, där jag samtalade med andra författare, men även den försvann. Jag minns helt ärligt inte vad den heter eller vilken portal den låg på. Jag har liksom tappat bort den av bara farten. Hittar någon den får ni gärna säga till [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]

Så att jag funderar, tvivlar är ju inte konstigt, det är väl mer nödvändigt. Jag skulle vilja/kunna blogga dynget runt, men bloggen tar ju också tid från annat. Sånt som uppsatsarbete, bokskrivande, föreläsningar och familj.

Och det spelar ingen roll hur jag prioriterar, det är ändå alltid hit jag halkar tillbaks, fast att jag sagt till mig själv att jag ska göra annat.

Kanske är det för att jag här får en direkt kontakt med er, en länk, ett nätverkande, som jag annars saknar. Jag vill tacka er som svarade på min webbenkät och kom med massa bra tankar via mail. (Webbenkäten är fortfarande öppen så har du inte svarat får du gärna göra det).

Jag är ingen person som slår mig för bröstet oavsett vad som händer, så att jag tvivlar på mig själv och det jag gör är normalt, för mig, och förmodligen bara en fas jag är i just nu.  Och det handlar absolut inte om att jag vill sluta med något av det jag gör, tvärtom, jag vill utvecklas, växa bli bättre på det jag gör, därav mina tankar och funderingar om förändring.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.