Fuck it, nu kör vi!


 

Företagsterapeuten

Företagsterapeuten

Alltså ärligt, vad är det med mig? Jag är vanligtvis inte rädd för något (eller jo nästan allt, men ja, ni fattar vad jag menar). Jag är mer personen som kör utan att tänka, som ignorerar mina misstag och bara gå vidare. Men när det kommer till det här har jag skjutit på det i evigheter känns det som. Jag hittar flera anledningar så som att jag inte vet hur man gör (vilket inte är sant), eller att jag inte har tid (vilket heller inte är sant), eller helt enkelt för att det är meningslöst och ingen bryr sig, och även om det där sist nämnda skulle vara sant så har det liksom aldrig stoppat mig förut så varför skulle det göra det nu?

Fuck it, nu kör vi! Jag ska bli med podd.

Ja så är det tänkt. Och jag säger det högt för att putta fram mig själv, för ja, jag är rädd. Oklart för vad men så är det bara. Sedan jag och hobbykreatören slutade att podda har jag saknat det enormt och jag har haft en massa olika tankar på hur jag skulle kunna ta upp det igen, och till slut landade det. Det ska bli en företagspodd.

Dels för att jag själv saknar svenska företagspoddar, men också för att det skulle vara ett roligt sätt för mig att hitta ”arbetskamrater” och lära både dig och mig massor längt vägen.

Trots att jag drivit eget i över 10 år känner jag mig ny på banan och nya insikter och lärdomar slår mig nästintill dagligen, och det vill jag så klart dela med mig av. Jag verkar ju lida av en oförmåga att hålla tyst om mina tankar och erfarenheter så varför ens försöka hålla det inne?

Ja då var det sagt! Nu kan det inte göras ogjort.

Jag vågar inte lova ett släppdatum men inspelningar och intervjuer är i fullgång och jag tar gärna emot tips på gäster, eller förslag på vad du vill höra om. Frågor, tankar, ideér, vad som helst, och du, ge mig gärna en klapp på axeln nu. Det kan jag behöva.

Fuck it, nu kör vi!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.