Fyra veckor senare


Fyra veckor har gått, försvunnit i ett nafs. Men mycket har det hunnits med och än är det sommar kvar.

Jag har bland annat hoppat på ett ben genom Öland…


besökt Borgholm och solnedgångar…

beundrat växter och väderkvarnar…

åkt många mil i bil…

…hälsat på min pappas lantliga paradis.

Jag har jobbat i växthuset

Varit på familjeläger med föreningen Attention…

åkt båt..

och promenerat längst saltdränkta stränder.

Jag har läst ut ett tiotal böcker…

och tillbringat hela dagar med dem jag älskar allra mest.

I morgon väntar verkligheten igen. Tillbaka till arbetsveckan. Känns lite ångestfyllt och overkligt, men jag vet att man inom en arbetsdag är tillbaka i vardagslunken igen, då känns det som man aldrig varit där ifrån. Och på något sätt längtar man ändå tillbaks till alla trygga rutiner, det är med blandade känslor det där. Men nu ska jag ta till vara på dagen.

Hoppas ni haft en fin helg!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.